vakantiewoning Villa Vergezicht

allergievriendelijk - unieke ligging
rustieke omgeving - kindvriendelijk

Algemene informatie

Aankomst en Vertrek
Dag van aankomst: zondag vanaf 12.00 uur, de mogelijkheid bestaat om zonder extra kosten de Villa op zaterdagavond na 20.00 uur te betrekken. Huisdieren na overleg welkom.
Dag van vertrek: de daaropvolgende zaterdag voor 12.00 uur.
Voor verhuur van midweek- of lange weekend arrangementen vindt reservering plaats op last minute basis, dwz. u kunt altijd telefonisch contact opnemen om te zien of de villa voor een langweekend of midweek verhuurd kan worden.
 
Gebruik van de accommodatie
De accommodatie is uitsluitend bedoeld als vakantieverblijf. U wordt geacht rekening te houden met de gewoonten van de streek. De Villa ligt in een natuurgebied. Dit houdt in dat er geen sprake kan zijn van het houden van luidruchtige feesten of andere bijeenkomsten. Mocht u hierover vragen hebben richt u zich dan tot de beheerder.
Overlast veroorzaakt door overmatig alcoholgebruik kan leiden tot onmiddellijke opzegging van de huurovereenkomst zonder restitutie van de betaalde huurprijs.
 
Mag uw hond mee op vakantie?
Wij zijn zelf grote hondenliefhebbers en weten hoe belangrijk het is dat de hond mee kan op vakantie. Honden zijn hartelijk welkom in Villa Vergezicht, er zijn echter een aantal voorwaarden:
- U dient de komst van uw hond(en) aan te melden bij uw boeking;
- Er worden extra schoonmaakkosten in rekening gebracht (€ 25);
- Het omheinde speelveld is alleen bedoeld om te spelen, het is geen hondentoilet. 
 
Prijzen
In de prijstabel vindt u de prijzen per week afhankelijk van het aantal personen.  Iedere slaapkamer heeft twee bedden. Een kinderbedje is aanwezig en kan worden bijgeplaatst.

Onder last minute boekingen verstaan wij boekingen die binnen een week gedaan worden voor de aanreisdatum. De korting bedraagt  15% van de huurprijs (de eindschoonmaak kosten bedragen ook bij last minute boekingen €90,-).  
 
In de prijs is inbegrepen: 
Een set bedlinnen, handdoeken, washandjes, theedoeken en badhanddoeken. Het gebruik van wasmachine en condensdroger is bij de prijs inbegrepen.  Als u meer sets bedlinnen voor de was achterlaat, dan het aantal personen waarvoor u de villa gehuurd heeft, dan brengen wij u dit in rekening. Nadere informatie hierover krijgt u bij aanvang van uw bezoek.
Let op per week kunt u 300 KW elektriciteit verbruiken, eventueel meerverbruik wordt verrekend met de borgsom. 
De borgsom bedraagt 150, - Euro.
 
Niet in de prijzen inbegrepen:
Het meerverbruik van elektriciteit (wordt verrekend met de borgsom tegen het dan geldende lokale tarief); de meterstanden worden, in uw bijzijn, opgenomen aan het begin en einde van uw verblijf. 
Eindschoonmaakkosten: voor de eindschoonmaak wordt 90, - Euro berekend. De borgsom wordt binnen 7 dagen na uw vertrek teruggestort onder aftrek van de meerkosten en eventuele schaden die voor uw rekening komen.
 
Aansprakelijkheid verhuurder
De verhuurder is niet aansprakelijk voor:
- Diefstal, schade of verlies van persoonlijke eigendommen van de verhuurder tijdens de huurperiode van de villa;
- Ongevallen in en om de villa ;
- Tijdelijke storingen aan apparatuur in en om de villa en tijdelijke storingen in stroom- of watervoorziening;
- Overmacht van welke aard dan ook;
- Kennelijke fouten gemaakt door de huurder van welke aard dan ook.
 
Aansprakelijkheid huurder
De huurder is tijdens de huurperiode aansprakelijk voor door hem toegebrachte schade aan de woning, de tuin of aan de inboedel. Schades dienen altijd gemeld te worden. De huurder is ten alle tijden verantwoordelijk voor de veiligheid van de meegebrachte kinderen.
 
Verzekeringen
De verhuurder heeft het huis en de aan verhuurder toebehorende inventaris verzekerd tegen de gebruikelijke risico's (stormschade, overstromingen e.d.) en op de gebruikelijke condities bij een lokale verzekeringsmaatschappij. De goederen van de huurder zijn niet verzekerd daarom raden wij u aan een reisverzekering af te sluiten.  
 
Afval
Duitsland kent een gescheiden systeem van afval ophalen. 
Bij aanvang van uw vakantie krijgt u hierover uitvoerige inlichtingen. Mocht bij vertrek blijken dat u uw afval niet correct gescheiden heeft, zullen wij u extra kosten in rekening moeten brengen omdat niet gescheiden afval apart aangeboden moet worden.
 
Roken
Roken in huis is niet toegestaan (ook niet met de openslaande deuren op het terras). Mocht blijken dat er toch in huis gerookt is dan zullen wij een speciale schoonmaakbedrijf in moeten huren. De kosten hiervoor zijn voor uw rekening.
 
Gang van zaken rondom uw aankomst en vertrek
Voor uw vertrek wordt de villa in uw bijzijn gecontroleerd, de meterstand wordt opgenomen en eventuele schades worden besproken. De beheerder zal u vertellen hoe de woning (en dan met name de keuken) bij vertrek dient te worden achtergelaten. De eindschoonmaak is inclusief, maar de apparatuur in de keuken dient in principe schoon te worden achtergelaten. Mocht u daarbij hulp van een schoonmaakster wensen, dan kan dat tegen een geringe vergoeding.

Annuleren
Als er zich omstandigheden voordoen waardoor u niet in staat bent om in de door u geboekte periode op vakantie te gaan, gelden 
de volgende annuleringsbepalingen:

Indien de annulering plaats vindt uiterlijk een maand voor aanreis datum krijgt u 80 procent van het door u betaalde bedrag terug.
Indien de annulering plaats vindt binnen een maand voor de geboekte datum krijgt u 75 procent van het door u betaalde bedrag terug.
Indien er sprake is van ernstige ziekte of een sterfgeval binnen de naaste familie geldt een andere restitutieregeling. U krijgt dan 90% van het boekingsbedrag teruggestort op uw rekening.
 
Er bestaat ook nog een andere betalingsmogelijkheid en wel de volgende. Boekt u een vakantie die pas over een half jaar of later plaats vindt dan kunt ook gebruik maken van de volgende betalingsmogelijkheid:
 
Om een definitieve boeking te krijgen betaalt u 25% van het verschuldigde bedrag.
De overgebleven 75% dient u uiterlijk twee maanden vóór aanvang van de vakantie te betalen.
Let op als u gebruik maakt van deze gespreide betalingsregeling en u annuleert uw vakantie voordat u het volledige bedrag betaald heeft dan wordt de aanbetaling niet teruggestort. 
Vanaf het moment dat het volledige bedrag is betaald geldt de normale restitutieregeling.
 
Beheer
Voor vragen en inlichtingen tijdens uw verblijf kunt u zich melden bij de beheerder. 
Noodzakelijke reparaties en noodzakelijk onderhoud (bijvoorbeeld grasmaaien) tijdens uw verblijf zal altijd in overleg met u gebeuren.